Friday, June 10, 2011

Video Panas Pelakon Shah Jazle dan Prema Yin??


Pasti anda terkesima membaca tajuk entri post di atas kan? bagi yang masih belum mengetahui isu yang pada Azam kiranya sudah agak basi ini, namun ianya antara isu yang hangat yang berlaku dalam bulan ini dalam industri hiburan tanah air kita..siapa tak kenal dengan pelakon Shah Jazle yang cukup popular dalam drama bersiri "Asmara"..belum cukup isu dan kontroversi hubungan beliau dengan pelakon jelita Maria Farida, kini muncul pula sebuah video klip yang membabitkan beliau dengan seorang pendatang baru dalam dunia seni..

Pendatang baru yang dimaksudkan ialah Prema Yin yang muncul dengan single terbaru beliau berjudul "Marilah"..Prema Yin bagi yang belum mengetahui, beliau pernah tercalon sebagai "Artis Baru Terbaik" di AIM 2010 yang lalu..MTV atau Video Muzik bagi single tersebut telah diarahkan oleh pelakon terkenal Gambit Saifullah (gambar atas)..agak pelik untuk artis tempatan muncul dengan video yang agak panas dan menghairahkan seumpama itu..ingin tahu lebih lanjut anda saksikanlah sendiri video di bawah dan renung - renungkanlah sendiri ok...



P/S: kalau untuk tayangan luar negara ok la kot..tapi masih tak boleh terima..rasa macam kelakar pun ada bila tengok muzik video ni..hehe..layankan saje..weeeee~ ^_^

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...